Tilmelding til DcH Lydighed

Velkommen til lydighed i DcH Brædstrup

Lydighed – det lyder da kedeligt?
Vi tilbyder i DcH Brædstrup ganske almindelig lydighed, men ikke i den kedelige form. I lydighed bruger vi ikke ”kæft-trit-ret”, men vil skabe et samarbejde mellem hund og fører, så vi som slutresultat får en hund, der er arbejdsvillig og glad for de forskellige øvelser samt en fører, der også synes de forskellige øvelser er spændende og sjove.

Hvad går det så ud på?
I DcH Brædstrup tager vi udgangspunkt i DcHs Konkurrenceprogram i lydighed, hvori der er en række øvelser. Feks. spor, rundering, lineføring.
Dog kan det koges ned til at lydighed er en disciplin, hvor hund og fører i et harmonisk samarbejde udfører en række forskellige øvelser.
Selvom der tages udgangspunkt i et konkurrenceprogram, så er det ikke ensbetydende med, at man skal gå til konkurrence, men det er noget som vi tilbyder træning til.
På holdet bliver der også kørt meget kontakttræning, fordi uden kontakt så ingen træning 🙂 

I selve træningen bliver der arbejdet med forskellige delmål indenfor de forskellige øvelser, som der bliver tilpasset den enkelte hund og fører.

Opvarmningen inden en træning foregår ofte individuelt, kun hund og fører, med hjælp fra instruktøren, men nogle gange laves der fælles opvarmning. 

Krav til at komme på lydighedsholdet
Der er nogle enkelte krav for at komme på lydighedsholdet. Man skal have en vis form for kontakt med sin hund i den forstand, at den til dels ikke distraheres af andre hunde, samt have en del basis-lydighed på plads inden. Hunden og fører skal kende de mest basis øvelser, feks. sit, stå og dæk.
Tænker man, at den har styr på disse ting, men kan have lidt problemer med ikke at blive distraheret af andre hunde eller mennesker, så kontakt instruktøren for at høre nærmere. Vi hjælper gerne med at se hvad der lige mangler at trænes inden man starter på holdet.

Har man yderligere spørgsmål eller andet kan man kontakte instruktøren:
Kai
Tlf. 23 62 00 42

Tilmelding sker KUN via tilmelding@dch-braedstrup.dk