Tilmelding til Familiehund

Velkommen til familiehundeholdet

Hvad er et ”familiehundehold”?
Et familiehundehold er et hold i DcH Brædstrup til dem, som gerne ”bare” vil have en familiehund, som kan alt det basale.

Hvad laver man så på holdet?
På familiehundeholdet arbejdes der med alt det grundlæggende indenfor lydighed, som f.eks. gå pænt, indkald, lineføring m.m.

Der bliver derudover også prøvet kræfter med agility og rally, hvor man bygger baner og laver forskellige øvelser, som er med til at styrke forholdet og det gode samarbejde mellem fører og hund.

Sommetider kan træningen også foregår andre steder end på træningspladsen. Det kunne f.eks. være nede i byen.

Selve træningen bliver tilrettelagt til den enkelte hund og fører, og man er mere end velkommen til at komme med nye ideer til ting, som kan prøves.

Er der krav for at komme på holdet?
Der er ingen krav som sådan for at kunne komme på holdet, men man skal alligevel have gået på enten hvalpeholdet eller unghundeholdet forinden. Dog hvis man har en hund, som ikke tidligere har deltaget i nogen form for træning, er familiehundeholdet det som man kommer på, hvis der er plads til det. Har man spørgsmål eller lignede kan man også kontakte den gældende instruktør på holdet : )

Udover disse ”krav”, så er der også en forventning om, at man som fører er åben over for de ting som prøves. Nogle af de ting som prøves, er fordi det er sjovt og det er jo sundt at lege nogle gange ; )

Hvornår trænes der så?
Træningen er hver mandag fra kl. 19:00-20:00

 

Kontakt instruktøren, hvis der er spørgsmål eller andet:

Svend
Tlf: 21 68 80 26

 

 

Tilmelding sker KUN via tilmelding@dch-braedstrup.dk