Rallykursus v. Karen Ulrich

27. – 28. maj 2017

KURSUSBESKRIVELSE :

2-dags kursus med Karen Ulrich fra www.dogtraening.dk. Kurset er for dig, der arbejder med rallylydighed, og som gerne vil arbejde med præcision og flow i træningen.

Undervisningen vil være tilpasset til den enkelte kursist, så der er mulighed for at arbejde med de kompetencer og øvelser, der er relevante for den enkelte deltager.

Tidspunkt: Kl. 9,30-16,00 begge dage.

Forudsætningen for at deltagelse: Du har kendskab til rallysporten, svarende til minimum øvede klasse.

Hvor: Kurset afholdes hos DCH Brædstrup, Fredsbovej 20, 8740 Brædstrup. www. dch-braedstrup.dk

Deltagere: Der er max 8 deltagere med hund og 8 observatører (uden hund).

Pris:

Deltager med hund – 1750 ,- kr.

Observatør 1 dag – 400,- kr.

Observatør 2 dage – 600,- kr.

(2 observatørpladser er forbeholdt klubbens trænere)

Forplejning: Kurset er inkl. Morgenmad begge dage. Frokost sørger du selv for. Der er køleskab og mulighed for at købe drikkevarer.

Tilmelding og spørgsmål : til Bente Brændshøj på springer.glad@live.dk

Betaling. Du betaler ved tilmelding til klubbens konto Sparekassen Kronjylland 6191 – 0010244285.

Tilmeldingsfrist: 15. april Tilmelding er efter princippet først til mølle og først gældende når betaling er modtaget.

Ved for få tilmeldinger vil beløbet blive refunderet.

Hvis du efter betaling skulle blive forhindret i at deltage refunderes beløbet ikke,. Men du kan sælge din plads til en anden, som opfylder kravene til deltagelse.