Hvalpekurser

Er du blevet forældre til en lille pelsbaby?
I DcH Brædstrup tilbyder vi hvalpekurser, hvor man får et kursus på 10 uger, hvis man har en hvalp som er yngre end 6 måneder. Her lærer man hvordan man får succes med ens træning via glæde og belønninger. Derudover får man en start på, at lære sin lille vaps at gå pænt i snor, hilse på mennesker og andre hunde, samt de mere almindelige færdigheder som sit, dæk og en lille smule stå. Der bliver også lært lidt omkring spor og indkald.
Igennem de 9 uger, kommer man også forbi miljøtræning som f.eks. en tur ned i byen.

Hvordan skal vi gøre første gang vi kommer?
Den allerførste træningsgang sker uden hvalp. Her vil der være lidt introduktion og hvor man får en grundig gennemgang af forløbet, og får svar på sine spørgsmål omkring hvalp og træning.

Hvad hvis min hvalp er ældre end 6 måneder?
Hvis du har en hvalp, der er ældre end 6 måneder, så kan vi tilbyde vores familiehundehold. Man kan se mere omkring familiehundeholdet under ”Træning til Familiehund”, der ligger under træning i 2020.

Praktisk info
Prisen for kurset er 700 kr. der overføres ved tilmelding, og her er tilmeldingen bindende.

Hvis man har flere spørgsmål, som ikke er blevet besvaret her, så kan ringe til instruktøren Hans på nummeret 60 65 08 20 : )
Tilmelding sker via tilmeld@dch-braedstrup.dk

Næste kursusopstart
Næste kursus er udsat grundet corona, men der kommer mere information, når denne situation er mere sikker. Vi håber I passer på hinanden 😉