Hvalpekurser

Er du blevet forældre til en lille pelsbaby?
I DcH Brædstrup tilbyder vi hvalpekurser, hvor man får et kursus på 10 uger, hvis man har en hvalp som er yngre end 6 måneder. Her lærer man hvordan man får succes med ens træning via glæde og belønninger. Der bliver gjort meget ud af miljøtræning og hvordan man får en mental stærk hund, som er klar på diverse udfordringer i livet. Derudover så får man nogle forskellige redskaber til de almindelige ting som kan ske i hverdagen, samt opstart på sit, dæk, indkald og en smule stå.

Hvordan skal vi gøre første gang vi kommer?
Den første gang I kommer ud i klubben vil være til en introaften/dag. Her vil være lidt info omkring det at få en ny lille hvalp i huset, og hvad man evt kan gøre i de forskellige situation der kunne opstå. Derudover vil man få lidt viden omkring vores klub og hvordan den fungere, samt hvem jeres trænere er.

Den første træningsgang vil være sammen med hvalpen, hvor I vil få en basis træning, og lidt hjemmeopgaver. Der vil også være mulighed for at stille nogle spørgsmål, hvis der er opstået noget derhjemme ang hvalpen siden infomødet.

Hvad hvis min hvalp er ældre end 6 måneder?
Hvis du har en hvalp, der er ældre end 6 måneder, så kan vi tilbyde vores familiehundehold/unghundehold. Man kan se mere omkring dette under ”Træning til Familiehund” eller “unghundehold”, der ligger under træning i 2024.

Træningstider
Sommerhalvåret – Cirka 1. april/ 1. maj til cirka 1. oktober:
Torsdage kl. 18:00-19:00 og kl. 19:00 – 20:00

Vinterhalvåret – Cirka 1. Oktober/ 1. november til cirka 1.april:
Lørdage kl. 10:00 – 11:00

Tider og dage kan variere efter behov fra trænerne, men dette meldes ud på holdet.

Praktisk info
Prisen for kurset er 850 kr. der overføres efter man har udfyldt en blanket, som fås når man har skrevet til mailen nedenunder. Derefter får man kontooplysningerne, så der kan betales. Der skal IKKE betales før man har fået givet kontooplysningerne.
Når der er betalt og man har fået svar tilbage på at man er tilmeldt, før er man ikke kommet på holdet.

For at være sikret sin plads på holdet, så skal man udfylde en blanket, som er vedhæftet en mail, som man får når man tilmelder sig.
Det har man 2 dage til fra mailen er sendt herfra. Hvis ikke den er udfyldt og sendt retur indenfor 2 dage, så gives pladsen automatisk videre til næste på ventelisten, og man kommer sidst i køen. Desværre.

Når den er udfyldt og sendt retur, så får man et kontonummer hvor der skal overføres 850kr., hvilket skal være overført og godkendt indenfor 24 timer efter sendt mail med kontonummer. Når man har overført så skal der sendes et billede af kvitteringen. Hvis man ikke kan sende et billede, så skal jeg have fat i vores kasserer og have godkendt overførslen. Når jeg har enten godkendt eller fået godkendt overførelsen, så er man tilmeldt holdet. Ikke før, så det er med at være hurtig, så man sikre sig sin plads 🙂

!!VIGTIG!!

Navn på tilmeldingsblanketten og indbetalingen skal stemme overens med førerens navn!!!

Hvis man har flere spørgsmål, som ikke er blevet besvaret her, så kan I ringe til nummeret  61 66 29 35 og henvendelse ang. tilmelding på hvalpehold sker kun på mailen nedenunder.
Tilmelding sker kun via tilmelding@dch-braedstrup.dk

NÆSTE HOLD!!
Torsdag d. 15/8-2024 kl. 18-19
Torsdag d. 15/8-2024 kl. 19-20