Hvalpekurser

Træning foregår stadig, men der følges stadig coronareglerne: 

  • Hvis der er gang i flere hold på samme tid, så skal der holdes afstand mellem holdene (min. 50-100m)
  • Der skal holdes afstand under træningen
  • Sprit hænder af før og efter træningen
  • Hundeførere skal selv medbringe vand og skål til hundene
  • Hundeførere skal selv medbringe egne apporter og genstande

Som sidste, så bare husk at passe på jer selv og hinanden : )

Er du blevet forældre til en lille pelsbaby?
I DcH Brædstrup tilbyder vi hvalpekurser, hvor man får et kursus på 10 uger, hvis man har en hvalp som er yngre end 6 måneder. Her lærer man hvordan man får succes med ens træning via glæde og belønninger. Derudover får man en start på, at lære sin lille vaps at gå pænt i snor, hilse på mennesker og andre hunde, samt de mere almindelige færdigheder som sit, dæk og en lille smule stå. Der bliver også lært lidt omkring spor og indkald.
Igennem de 9 uger, kommer man også forbi miljøtræning som f.eks. en tur ned i byen.

Hvordan skal vi gøre første gang vi kommer?
Den allerførste træningsgang sker uden hvalp. Her vil der være lidt introduktion og hvor man får en grundig gennemgang af forløbet, og får svar på sine spørgsmål omkring hvalp og træning. Denne gang indgår IKKE i selve træningsdagene. Dem vil der stadig være ti af 🙂

Hvad hvis min hvalp er ældre end 6 måneder?
Hvis du har en hvalp, der er ældre end 6 måneder, så kan vi tilbyde vores familiehundehold. Man kan se mere omkring familiehundeholdet under ”Træning til Familiehund”, der ligger under træning i 2020.

Træningstider
Sommerhalvåret – Cirka 1. april/ 1. maj til cirka 1. oktober:
Torsdage kl. 18:00 – 19:00

Vinterhalvåret – Cirka 1. Oktober/ 1. november til cirka 1.april:
Lørdage kl. 10:00 – 11:00

Praktisk info
Prisen for kurset er 700 kr. der overføres efter man har udfyldt en blanket, som fås når man har skrevet til mailen nedenunder. Derefter får man kontooplysningerne, så der kan betales. Der skal IKKE betales før man har fået givet kontooplysningerne.
Når der er betalt og man har fået svar tilbage på at man er tilmeldt, før er man ikke kommet på holdet.

Når man får tilmeldingsblanketten på mail, så har man 7 dage til, at udfylde den. Hvis mailen ikke er returneret inden de 7 dage, så går pladsen automatisk videre til næste på listen uden advarsel.
Når de 700kr. er betalt og man er godkendt, så er aftalen bindende og det er vigtigt, at man i overførelsen skriver, at man skal på hvalpehold 🙂

Hvis man har flere spørgsmål, som ikke er blevet besvaret her, så kan ringe til instruktøren på nummeret 23 62 00 42 og henvendelse ang tilmelding på hvalpehold sker kun på mailen nedenunder eller til nummeret 61 66 29 35.
Tilmelding sker via tilmelding@dch-braedstrup.dk

 

NÆSTE HOLD!!
Næste hold bliver engang efter sommerferien 2022. Præcis dato er ikke fundet endnu, men hvis man ved man får hvalp i sommerferien, så skriv allerede nu til næste hold 🙂